Despre noi

ȘTIINȚA ESTE MAGIE CARE FUNCȚIONEAZĂ !

Demarat în urmă cu trei ani, proiectul ASOCIAȚIEI CASA ȘTIINȚEI este structurat pe două direcții principale. Prima este aceea de a promova știința în rândul elevilor prin activități de laborator, prezentari științifice și tabere de știință. Cea de-a doua direcție, presupune formarea și pregătirea unor elevi pentru olimpiade și alte tipuri de concursuri cu temă științifică ce presupun cunoașterea îm profunzime a matematicii sau chimiei.

Există deja o echipă CASA ȘTIINȚEI, formată din elevi, profesori și instructuri care desfășoară o serie de activități. O parte dintre acestea au loc în laboratorul special amenjat iar celelalte activități cu caracter științific se desfășoară pe teren.

Evident, suntem în continuă dezvoltare și ne dorim să ne mărim echipa și căutăm soluții și idei noi cu care să lărgim plaja de activități. În viitorul apropiat ne propunem să înființăm o serie de burseCASA ȘTIINȚEI” care se vor adresa elevilor care au potențial de creștere. Pe lângă aceste burse, elevii vor beneficia și de pregătire gratuită în cadrul laboratorului de științe.

Prof. Tiberiu
Stroia
ȘTIINȚA FĂRĂ EXPERIMENT NU E ȘTIINȚĂ!